UA
   TECNOLOGIA CULINÀRIA    Any acadèmic       Versió PDF.
Codi9644Descripció
Crdts. Teor.3TÈCNIQUES CULINÀRIES BÀSIQUES. CUINA DE COL·LECTIVITATS. TÈCNIQUES CULINÀRIES PER A DIETOTERÀPIA.
Crdts. Pract.3,5
A efectes d'intercanvis en programes de mobilitat, la càrrega d'aquesta assignatura equival a 8,12 ECTS.


Departamentos y Áreas
DepartamentsÀreaCrdts. Teor.Crdts. Pract.Dpto. Respon.Respon. Acta
QUÍMICA ANALÍTICA, NUTRICIÓ I BROMATOLOGIANUTRICIÓ I BROMATOLOGIA33,5


Estudis en què s'imparteix
Diplomatura en Nutrició Humana i Dietètica - pla 2001


Prerequisitos
Sense incompatibles


Incompatibilitats de matricula per continguts equivalents
Sense Dades


Matriculats (2015-16)
Sense Dades


Oferida com a lliure elecció (2015-16)
Sense departament
Consulta Gràfica d'Horari
A efectes d'intercanvis en programes de mobilitat, la càrrega d'aquesta assignatura equival aFeu clic ací


Horari (2015-16)
Sense horari


Grups de matricula (2015-16)
Sense grups


Objectius de l'assignatura / competències (2015-16)
Sense Dades


Continguts teòrics i pràctics (2015-16)
Sense Dades


Enllaç al programa
Sense Dades
Professor/a responsable
Prats Moya , Maria Soledad


Metodologia docent (2015-16)
Sense Dades


Tipus d'activitats: teòriques i pràctiques
Sense Dades


Professorat (2015-16)
Sense Dades
Enllaços relacionats
http://cocinafacilsingluten.blogspot.com/
http://www.alicia.cat
http://www.ars.usda.gov/Services/docs.htm?docid=22113http://
http://www.bedca.net
http://www.cienciaygastronomia.com/
http://www.experimentalcuisine.org/
http://www.facebook.com/DIETS2
http://www.fao.org/infoods/tables_latin_es.stm
http://www.foodtrendtrotters.com/category/consumidor/
http://www.innovaconcept.com.ar/modules.php?name=News&file=article&sid=39
http://www.lamargaritaseagita.com/index.php/C3/
http://www.mapya.es/
http://www.modernistcuisine.com
http://www.nutricion.org/index.htm
http://www.nutrition.gov/nal_display/index.php?info_center=11&tax_level=2&tax_subject=391&topic_id=1760&placement_default=0
http://www.recipetips.com/
http://www.rtve.es/mediateca/videos/20100828/dieta-mediterranea/862013.shtml
http://www.telefonica.net/web2/cienciaconbuengusto/Teoria/ESPUMAS.htm#ESPUMAS_AL_MICROSCOPIO
http://www.uv.es/metode/anuario2004/181_2004.htm
www.derecoquinaria.com/indexs.php
WWW.moleculargastronynetwork.com.


Bibliografia

Alimentos : composición y propiedades
Autors:Astiasarán Anchia, Iciar
Edició:Madrid : McGraw-Hill Interamericana, 2003.
Notes:En catálogo: 2ª reimp(2005)
ISBN:84-486-0305-2
Recomanat per: PRATS MOYA, Mª SOLEDAD (*1)
[ Accés al catàleg de la biblioteca universitària ] [ Enllaç al recurs bibliogràfic ]

Análisis de los alimentos : manual de laboratorio
Autors:NIELSEN, S. Suzanne (ed.)
Edició:Zaragoza : Acribia, 2007.
ISBN:978-84-200-1059-5
Recomanat per: PRATS MOYA, Mª SOLEDAD (*1)
[ Accés al catàleg de la biblioteca universitària ]

Bioquímica y valor nutritivo de los alimentos
Autors:ROBINSON, David S.
Edició:Zaragoza : Acribia, 1991.
ISBN:84-200-0699-8
Recomanat per: PRATS MOYA, Mª SOLEDAD (*1)
[ Accés al catàleg de la biblioteca universitària ]

Cacerolas y tubos de ensayo
Autors:THIS, Hervé
Edició:Zaragoza : Acribia, 2005.
ISBN:84-200-1061-8
Recomanat per: PRATS MOYA, Mª SOLEDAD (*1)
[ Accés al catàleg de la biblioteca universitària ]

COCINAMOS: talleres de cocina en la escuela (6-12)
Autors:ROSET, M. Assumpció (coord)
Edició:Barcelona : Grao, 2008.
ISBN:9788478276547
Recomanat per: PRATS MOYA, Mª SOLEDAD (*1)
[ Accés al catàleg de la biblioteca universitària ]

Control e higiene de los alimentos
Autors:LARRAÑAGA COLL, Ildefonso Juan
Edició:Madrid : McGraw Hill, 2004.
ISBN:84-481-1417-5
Recomanat per: PRATS MOYA, Mª SOLEDAD (*1)
[ Accés al catàleg de la biblioteca universitària ]

Experimentos en la cocina : la cocción, el asado, el horneado
Autors:SCHEWEDT, Georg
Edició:Zaragoza : Acribia, 2006.
ISBN:978-84-200-1079-3
Recomanat per: PRATS MOYA, Mª SOLEDAD (*1)
[ Accés al catàleg de la biblioteca universitària ]

Guia visual de alimentos y raciones
Autors:GÓMEZ CANDELA, C.; LORIA KOHEN, Viviana; NOGUEIRA, Thais Lourenço
Edició:Madrid : Editores Médicos, 2007.
ISBN:978-84-7714-281-2
Recomanat per: PRATS MOYA, Mª SOLEDAD (*1)
[ Accés al catàleg de la biblioteca universitària ]

Introducción a la bioquímica y tecnología de los alimentos (2 v.)
Autors:CHEFTEL, Jean Claude; CHEFTEL, Henri; BESANÇON, Pierre
Edició:Zaragoza : Acribia, 1992-1999.
ISBN:84-200-0444-8 (v.1) -- 84-200-0512-6 (v.2)
Recomanat per: PRATS MOYA, Mª SOLEDAD (*1)
[ Accés al catàleg de la biblioteca universitària ] [ Accés a les edicions anteriors ]

La ciencia en los fogones: historia, técnicas y recetas de la cocina molecular italiana
Autors:CASSI, Davide; BOCCHIA, Ettore
Edició:Gijón : Trea, 2005.
ISBN:84-9704-206-9
Recomanat per: PRATS MOYA, Mª SOLEDAD (*1)
[ Accés al catàleg de la biblioteca universitària ]

La cocina y la ciencia
Autors:BARHAM, Peter
Edició:Zaragoza : Acribia, 2003.
ISBN:84-200-0996-2
Recomanat per: PRATS MOYA, Mª SOLEDAD (*1)
[ Accés al catàleg de la biblioteca universitària ]

La cocina y los alimentos : enciclopedia de la ciencia y la cultura de la comida
Autors:McGee, Harold
Edició:Barcelona : Debate, 2007.
ISBN:978-84-8306-744-4
Recomanat per: PRATS MOYA, Mª SOLEDAD (*1)
[ Accés al catàleg de la biblioteca universitària ]

La cocina y sus misterios : explicación científica de las 55 mejores recetas de la cocina francesa
Autors:THIS, Hervé
Edició:Zaragoza : Acribia, 1998.
ISBN:8420008710
Recomanat per: PRATS MOYA, Mª SOLEDAD (*1)
[ Accés al catàleg de la biblioteca universitària ]

Los secretos de los pucheros
Autors:HERVÉ, This
Edició:Zaragoza : Acribia, 2004.
ISBN:84-200-0812-5
Recomanat per: PRATS MOYA, Mª SOLEDAD (*1)
[ Accés al catàleg de la biblioteca universitària ]

On food and cooking : the science and lore of the kitchen
Autors:McGee, Harold
Edició:New York : Scribner, 2004.
ISBN:0-684-80001-2
Recomanat per: PRATS MOYA, Mª SOLEDAD (*1)
[ Accés al catàleg de la biblioteca universitària ] [ Accés a les edicions anteriors ]

Química culinaria : estudio de lo que le sucede a los alimentos antes, durante y después de cocinados
Autors:Coenders, A.
Edició:Zaragoza : Acribia, 2001.
ISBN:978-84-200-0823-3
Recomanat per: PRATS MOYA, Mª SOLEDAD (*1)
[ Accés al catàleg de la biblioteca universitària ]

Química de los alimentos
Autors:BELITZ, Hans-Dieter ; GROSCH, Werner
Edició:Zaragoza : Acribia, 2012.
ISBN:84-200-0835-4
Recomanat per: PRATS MOYA, Mª SOLEDAD (*1)
[ Accés al catàleg de la biblioteca universitària ] [ Accés a les edicions anteriors ]

Química de los alimentos
Autors:BADUI DERGAL, Salvador (dir.)
Edició:México : Pearson Educación, 2013.
ISBN:978-607-32-1508-4 (rústica)
Recomanat per: PRATS MOYA, Mª SOLEDAD (*1)
[ Accés al catàleg de la biblioteca universitària ] [ Accés a les edicions anteriors ]

Reducing salt in foods: practical strategies
Autors:KILCAST, David (ed. lit.); ANGUS, Fiona (ed. lit.)
Edició:Boca Ratón, FL : CRC, 2007.
ISBN:9780849391453
Recomanat per: PRATS MOYA, Mª SOLEDAD (*1)
[ Accés al catàleg de la biblioteca universitària ]

Tablas de composición de alimentos : guía de prácticas
Autors:MOREIRAS, Olga [et al.]
Edició:Madrid : Pirámide, 2016.
ISBN:978-84-368-3363-8
Recomanat per: PRATS MOYA, Mª SOLEDAD (*1)
[ Accés al catàleg de la biblioteca universitària ] [ Accés a les edicions anteriors ]

Tablas de composición para platos cocinados
Autors:BELLO GUTIÉRREZ, José; CANDELA DELGADO, Montserrat; ASTIASARÁN ANCHÍA, Iciar
Edició:Madrid : Díaz de Santos, 1998.
ISBN:84-7978-363-X
Recomanat per: PRATS MOYA, Mª SOLEDAD (*1)
[ Accés al catàleg de la biblioteca universitària ]

Tratado de nutrición. Tomo 3. Composición y calidad nutritiva de los alimentos
Autors:GIL HERNÁNDEZ, Ángel (dir.)
Edició:Madrid : Médica Panamericana, 2017.
ISBN:978-84-9110-191-8 (V.2)
Recomanat per: PRATS MOYA, Mª SOLEDAD (*1)
[ Accés al catàleg de la biblioteca universitària ] [ Accés a les edicions anteriors ]
(*1) Aquest professor ha recomanat el recurs bibliogràfic a tot l'alumnat de l'assignatura.
Dates d'exàmens oficials (2015-16)
Informació no disponible en aquests moments.


Instruments i criteris d'avaluació (2015-16)
Sense Dades