FISIOLOGIA I TECNOLOGIA POSTERIOR A LA RECOL·LECCIÓ DE FRUITS I HORTALISSES
Any acadèmic
2003-04
2004-05
2005-06
2006-07
2007-08
2008-09
2009-10
2010-11
2011-12
2012-13
2013-14
2014-15
2015-16
2016-17
2017-18
2018-19
2019-20
2020-21
2021-22
2022-23
Codi
9815
Descripció
Crdts. Teor.
3
SENESCÈNCIA I MADURACIÓ. CANVIS FISIOLÒGICS EN ELS FRUITS I LES HORTALISSES POSTERIORS A LA RECOL·LECCIÓ. ESTRATÈGIES DE CONSERVACIÓ: CONTROL DE LA TEMPERATURA I L'ATMOSFERA. QUALITAT NUTRITIVA I ORGANOLÈPTICA: CONTROL. BIOTECNOLOGIA DE LA CONSERVACIÓ DE FRUITS I HORTALISSES.
Crdts. Pract.
3
A efectes d'intercanvis en programes de mobilitat, la càrrega d'aquesta assignatura equival a 7,5 ECTS.
Departamentos y Áreas
Departaments
Àrea
Crdts. Teor.
Crdts. Pract.
Dpto. Respon.
Respon. Acta
CIÈNCIES AMBIENTALS I RECURSOS NATURALS
FISIOLOGIA VEGETAL
3
3
Estudis en què s'imparteix
Llicenciatura en Biologia - pla 2001
Prerequisitos
Sense incompatibles
Incompatibilitats de matricula per continguts equivalents
Sense Dades
Matriculats (2017-18)
Sense Dades
Oferida com a lliure elecció (2017-18)
Sense departament
Consulta Gràfica d'Horari
Feu clic ací
Horari (2017-18)
Sense horari
Grups de matricula (2017-18)
Sense grups
Objectius de l'assignatura / competències (2017-18)
Sense Dades
Continguts teòrics i pràctics (2017-18)
Sense Dades
Enllaç al programa
Sense Dades
Professor/a responsable
Casas Martínez , Jose Luis
Metodologia docent (2017-18)
Sense Dades
Tipus d'activitats: teòriques i pràctiques
Sense Dades
Professorat (2017-18)
Sense Dades
Enllaços relacionats
http://postharvest.ucdavis.edu/Produce/Producefacts/espanol/ProduceFacts-espanol.shtml
http://www.blackwell-synergy.com/loi/ifs
http://www.blackwell-synergy.com/loi/jfpp
http://www.blackwell-synergy.com/loi/jfq
http://www.poscosecha.com/
http://www.postharvest.com.au/
http://www.sciencedirect.com/science/journal/00236438
http://www.sciencedirect.com/science/journal/03044238
http://www.sciencedirect.com/science/journal/08891575
http://www.sciencedirect.com/science/journal/09242244
http://www.sciencedirect.com/science/journal/09255214
http://www.sciencedirect.com/science/journal/09503293
http://www3.interscience.wiley.com/journal/1294/home
Bibliografia
Ordena pel títol del llibre
Ordena pel professor que recomana
Food chemistry : a laboratory manual
Autors:
MILLER, Dennis D.
Edició:
New York : Wiley & Sons, 1998.
ISBN:
0-471-17543-9
Recomanat per:
CASAS MARTINEZ, JOSE LUIS
(*1)
[
Accés al catàleg de la biblioteca universitària
]
Food colour and appearance
Autors:
HUTCHINGS, John B.
Edició:
London : Blackie Academic & Professional, 1994.
ISBN:
0-7514-0176-5
Recomanat per:
CASAS MARTINEZ, JOSE LUIS
(*1)
[
Accés al catàleg de la biblioteca universitària
]
Food packaging technology
Autors:
COLES, Richard; MCDOWELL, Derek; KIRWAN, Mark J. (eds.)
Edició:
Oxford : Blackwell, 2003.
ISBN:
1-84127-221-3
Recomanat per:
CASAS MARTINEZ, JOSE LUIS
(*1)
[
Accés al catàleg de la biblioteca universitària
]
Food processing technology : principles and practice
Autors:
Fellows, Peter J.
Edició:
Oxford : Woodhead Publishing, 2017.
ISBN:
978-0-08-101907-8
Recomanat per:
CASAS MARTINEZ, JOSE LUIS
(*1)
[
Accés al catàleg de la biblioteca universitària
] [
Accés a les edicions anteriors
] [
Enllaç al recurs bibliogràfic
]
Fruit quality and its biological basis
Autors:
KNEE, Michael (ed.)
Edició:
Sheffield : Sheffield Academic Press, 2002.
ISBN:
0-8493-9781-2
Recomanat per:
CASAS MARTINEZ, JOSE LUIS
(*1)
[
Accés al catàleg de la biblioteca universitària
]
Sensory and consumer research in food product design and development
Autors:
Moskowitz, Howard R.
Edició:
Ames, Iowa : Wiley Blackwell, 2012.
ISBN:
9786613454072 (libro e.)
Recomanat per:
CASAS MARTINEZ, JOSE LUIS
(*1)
[
Accés al catàleg de la biblioteca universitària
] [
Accés a les edicions anteriors
] [
Enllaç al recurs bibliogràfic
]
(*1) Aquest professor ha recomanat el recurs bibliogràfic a tot l'alumnat de l'assignatura.
Dates d'exàmens oficials (2017-18)
Informació no disponible en aquests moments.
Instruments i criteris d'avaluació (2017-18)
Sense Dades