UA
   FISIOLOGIA I TECNOLOGIA POSTERIOR A LA RECOL·LECCIÓ DE FRUITS I HORTALISSES    Any acadèmic       Versió PDF.
Codi9815Descripció
Crdts. Teor.3SENESCÈNCIA I MADURACIÓ. CANVIS FISIOLÒGICS EN ELS FRUITS I LES HORTALISSES POSTERIORS A LA RECOL·LECCIÓ. ESTRATÈGIES DE CONSERVACIÓ: CONTROL DE LA TEMPERATURA I L'ATMOSFERA. QUALITAT NUTRITIVA I ORGANOLÈPTICA: CONTROL. BIOTECNOLOGIA DE LA CONSERVACIÓ DE FRUITS I HORTALISSES.
Crdts. Pract.3
A efectes d'intercanvis en programes de mobilitat, la càrrega d'aquesta assignatura equival a 7,5 ECTS.


Departamentos y Áreas
DepartamentsÀreaCrdts. Teor.Crdts. Pract.Dpto. Respon.Respon. Acta
CIÈNCIES AMBIENTALS I RECURSOS NATURALSFISIOLOGIA VEGETAL33


Estudis en què s'imparteix
Llicenciatura en Biologia - pla 2001


Prerequisitos
Sense incompatibles


Incompatibilitats de matricula per continguts equivalents
Sense Dades


Matriculats (2017-18)
Sense Dades


Oferida com a lliure elecció (2017-18)
Sense departament
Consulta Gràfica d'Horari
A efectes d'intercanvis en programes de mobilitat, la càrrega d'aquesta assignatura equival aFeu clic ací


Horari (2017-18)
Sense horari


Grups de matricula (2017-18)
Sense grups


Objectius de l'assignatura / competències (2017-18)
Sense Dades


Continguts teòrics i pràctics (2017-18)
Sense Dades


Enllaç al programa
Sense Dades
Professor/a responsable
Casas Martínez , Jose Luis


Metodologia docent (2017-18)
Sense Dades


Tipus d'activitats: teòriques i pràctiques
Sense Dades


Professorat (2017-18)
Sense Dades
Enllaços relacionats
http://postharvest.ucdavis.edu/Produce/Producefacts/espanol/ProduceFacts-espanol.shtml
http://www.blackwell-synergy.com/loi/ifs
http://www.blackwell-synergy.com/loi/jfpp
http://www.blackwell-synergy.com/loi/jfq
http://www.poscosecha.com/
http://www.postharvest.com.au/
http://www.sciencedirect.com/science/journal/00236438
http://www.sciencedirect.com/science/journal/03044238
http://www.sciencedirect.com/science/journal/08891575
http://www.sciencedirect.com/science/journal/09242244
http://www.sciencedirect.com/science/journal/09255214
http://www.sciencedirect.com/science/journal/09503293
http://www3.interscience.wiley.com/journal/1294/home


Bibliografia

Food chemistry : a laboratory manual
Autors:MILLER, Dennis D.
Edició:New York : Wiley & Sons, 1998.
ISBN:0-471-17543-9
Recomanat per: CASAS MARTINEZ, JOSE LUIS (*1)
[ Accés al catàleg de la biblioteca universitària ]

Food colour and appearance
Autors:HUTCHINGS, John B.
Edició:London : Blackie Academic & Professional, 1994.
ISBN:0-7514-0176-5
Recomanat per: CASAS MARTINEZ, JOSE LUIS (*1)
[ Accés al catàleg de la biblioteca universitària ]

Food packaging technology
Autors:COLES, Richard; MCDOWELL, Derek; KIRWAN, Mark J. (eds.)
Edició:Oxford : Blackwell, 2003.
ISBN:1-84127-221-3
Recomanat per: CASAS MARTINEZ, JOSE LUIS (*1)
[ Accés al catàleg de la biblioteca universitària ]

Food processing technology : principles and practice
Autors:Fellows, Peter J.
Edició:Oxford : Woodhead Publishing, 2017.
ISBN:978-0-08-101907-8
Recomanat per: CASAS MARTINEZ, JOSE LUIS (*1)
[ Accés al catàleg de la biblioteca universitària ] [ Accés a les edicions anteriors ] [ Enllaç al recurs bibliogràfic ]

Fruit quality and its biological basis
Autors:KNEE, Michael (ed.)
Edició:Sheffield : Sheffield Academic Press, 2002.
ISBN:0-8493-9781-2
Recomanat per: CASAS MARTINEZ, JOSE LUIS (*1)
[ Accés al catàleg de la biblioteca universitària ]

Sensory and consumer research in food product design and development
Autors:Moskowitz, Howard R.
Edició:Ames, Iowa : Wiley Blackwell, 2012.
ISBN:9786613454072 (libro e.)
Recomanat per: CASAS MARTINEZ, JOSE LUIS (*1)
[ Accés al catàleg de la biblioteca universitària ] [ Accés a les edicions anteriors ] [ Enllaç al recurs bibliogràfic ]
(*1) Aquest professor ha recomanat el recurs bibliogràfic a tot l'alumnat de l'assignatura.
Dates d'exàmens oficials (2017-18)
Informació no disponible en aquests moments.


Instruments i criteris d'avaluació (2017-18)
Sense Dades