Biochemistry : a short course |
Autors: | MATTHEWS, Harry R. ; FREEDLAND, Richard A. ; MIESFELD, Roger L. |
Edició: | New York : Wiley-Liss, 1997. |
ISBN: | 0-471-02205-5 (rúst.) |
Recomanat per: | LLORCA ALCARAZ, FRANCISCO IGNACIO |
[ Accés al catàleg de la biblioteca universitària ] |
Nutrición : aspectos bioquímicos, metabólicos y clínicos |
Autors: | LINDER, María C. (ed.) |
Edició: | Pamplona : EUNSA, 1988. |
ISBN: | 84-313-1050-2 |
Recomanat per: | LLORCA ALCARAZ, FRANCISCO IGNACIO |
[ Accés al catàleg de la biblioteca universitària ] |
Nutrition and metabolism |
Autors: | edited on behalf of the Nutrition Society by Michael J. Gibney, Ian A. MacDonald and Helen M. Roche |
Edició: | Oxford [etc] : Blackwell Science : Nutrition Society, [2003]. |
ISBN: | 0-632-05625-8 (rúst.) |
Recomanat per: | LLORCA ALCARAZ, FRANCISCO IGNACIO |
[ Accés al catàleg de la biblioteca universitària ] |
Nutritional biochemistry of the vitamins |
Autors: | David A. Bender |
Edició: | Cambridge, UK [etc.] : Cambridge University Press, cop. 2003. |
ISBN: | 0-521-80388-8 (cartoné) |
Recomanat per: | LLORCA ALCARAZ, FRANCISCO IGNACIO |
[ Accés al catàleg de la biblioteca universitària ] |
|