GRAU EN GASTRONOMIA I ARTS CULINĀRIES
Any acadčmic:
2003-04
2004-05
2005-06
2006-07
2007-08
2008-09
2009-10
2010-11
2011-12
2012-13
2013-14
2014-15
2015-16
2016-17
2017-18
2018-19
2019-20
2020-21
2021-22
2022-23
2023-24
2024-25
Convocatōria:
Proves extraordināries finalitzaciķ estudis Grau
Proves extraordināries finalitzaciķ d'estudis Māster
Proves extraordināries finalitzaciķ estudis Treballs Fi Grau
Proves extraordināries finalitzaciķ estudis Treballs Fi Māster
Assignatures primer semestre Grau
Assignatures primer semestre Māster
Proves ordināries Treballs Fi Māster primer semestre
Assignatures segon semestre i anuals Grau
Assignatures segon semestre i anuals Māster
Proves ordināries Treballs Fi Grau
Proves ordināries Treballs Fi Māster
Proves extraordināries per a assignatures Grau
Proves extraordināries per assignatures Māster
Proves extraordināries Treballs Fi Grau
Assignatures d'Estudis Propis
Proves extraordināries Treball Fi Māster
Ordenar per data
Curs 1
Assignatura
Data
Grup
Aules
Observacions
BROMATOLOGIA (21700)
28/09/2023
Tots
-
-
ECONOMIA APLICADA A LA GASTRONOMIA (21702)
26/09/2023
Tots
-
-
EQUIPS I INSTALˇLACIONS DE CUINA (21705)
05/10/2023
Tots
-
-
FONAMENTS DE NUTRICIĶ I ALIMENTACIĶ (21701)
03/10/2023
Tots
-
-
GASTRONOMIA, CULTURA I SOCIETAT (21707)
04/10/2023
Tots
-
-
GASTRONOMIA SALUDABLE (21706)
02/10/2023
Tots
-
-
HISTŌRIA I FONAMENTS DE LA GASTRONOMIA (21703)
25/09/2023
Tots
-
-
IMMERSIĶ I EXPERIMENTACIĶ EN GASTRONOMIA (21708)
30/09/2023
Tots
-
-
PROCESSOS PSICOLŌGICS I GASTRONOMIA (21709)
29/09/2023
Tots
-
-
TURISME GASTRONŌMIC I DESENVOLUPAMENT REGIONAL (21704)
27/09/2023
Tots
-
-
Curs 2
Assignatura
Data
Grup
Aules
Observacions
CIČNCIA I TECNOLOGIA CULINĀRIA (21710)
25/09/2023
Tots
-
-
FLECA, REBOSTERIA I GELATERIA (21717)
05/10/2023
Tots
-
-
GESTIĶ DE DESTINACIONS DE TURISME GASTRONŌMIC (21716)
28/09/2023
Tots
-
-
GESTIĶ D'EMPRESES GASTRONŌMIQUES (21715)
29/09/2023
Tots
-
-
PRODUCTES D'ORIGEN ANIMAL (21712)
02/10/2023
Tots
-
-
PRODUCTES D'ORIGEN VEGETAL (21713)
04/10/2023
Tots
-
-
PROTECCIĶ DE LA QUALITAT EN L'ACTIVITAT GASTRONŌMICA (21718)
27/09/2023
Tots
-
-
SOMMELIERIA I MIXOLOGIA (21722)
26/09/2023
Tots
-
-
Curs 3
Assignatura
Data
Grup
Aules
Observacions
ANĀLISI SENSORIAL EN GASTRONOMIA (21720)
27/09/2023
Tots
-
-
GASTRONOMIA I SISTEMES D'AGROALIMENTACIĶ SOSTENIBLE (21719)
29/09/2023
Tots
-
-
GASTRONOMIA, RESTAURACIĶ COLˇLECTIVA I NUTRICIĶ PÚBLICA (21721)
28/09/2023
Tots
-
-
GESTIĶ DE RECURSOS HUMANS (21724)
25/09/2023
Tots
-
-
MĀRQUETING, COMERCIALITZACIĶ I ESTRATČGIES DIGITALS (21725)
26/09/2023
Tots
-
-
MICROBIOLOGIA ALIMENTĀRIA (21711)
03/10/2023
Tots
-
-
PROTOCOL I GESTIĶ D'ESDEVENIMENTS EN GASTRONOMIA (21726)
05/10/2023
Tots
-
-
TECNOLOGIA DELS ALIMENTS APLICADA A LA GASTRONOMIA (21723)
04/10/2023
Tots
-
-
Curs 4
Assignatura
Data
Grup
Aules
Observacions
BENESTAR PSICOLŌGIC I GASTRONOMIA (21732)
02/10/2023
Tots
-
-
COMUNICACIĶ EN GASTRONOMIA (21727)
26/09/2023
Tots
de 11:30 a 13:30,
A1/1-27P
Horario del examen 10:00 sitio: Aula 4 sotano edificio Ciencias Sociales
CUINES DEL MĶN (21733)
05/10/2023
Tots
-
-
DIRECCIĶ ESTRATČGICA I EMPRENEDORIA (21728)
25/09/2023
Tots
-
-
GASTRONOMIA, CUINA ALACANTINA I MEDITERRĀNIA (21729)
28/09/2023
Tots
-
-
GASTRONOMIA, IDENTITAT TERRITORIAL I DESENVOLUPAMENT LOCAL (21734)
27/09/2023
Tots
-
-
INNOVACIĶ TECNOLŌGICA EN CUINA (21730)
29/09/2023
Tots
-
-
TRACTAMENTS POSTCOLLITA (21731)
04/10/2023
Tots
-
-
Torneu a les assignatures