UA
   GASTRONOMIA SOSTENIBLE: LA CIÈNCIA I L'ART DEL BON MENJAR    Any acadèmic       Versió PDF.
Codi91137Descripció
Crdts. Teor.4Conèixer el procés de configuració de la cultura gastronòmica associada al model mediterrani de producció i consum d'aliments, així com la seua condició d'alternativa per a menjar bé i gaudir-ho de manera sostenible
Crdts. Pract.0
A efectes d'intercanvis en programes de mobilitat, la càrrega d'aquesta assignatura equival a 5 ECTS.


Departamentos y Áreas
DepartamentsÀreaCrdts. Teor.Crdts. Pract.Dpto. Respon.Respon. Acta


Estudis en què s'imparteix
Universitat Permanent


Prerequisitos
Sense incompatibles


Incompatibilitats de matricula per continguts equivalents
Sense Dades


Matriculats (2020-21)
Sense Dades


Oferida com a lliure elecció (2020-21)
Sense departament
Consulta Gràfica d'Horari
A efectes d'intercanvis en programes de mobilitat, la càrrega d'aquesta assignatura equival aFeu clic ací


Horari (2020-21)
Sense horari


Grups de matricula (2020-21)
Sense grups


Objectius de l'assignatura / competències (2020-21)
Sense Dades


Continguts teòrics i pràctics (2020-21)
Sense Dades


Enllaç al programa
Sense Dades
Professor/a responsable
BERNABEU MESTRE , JOSEP


Metodologia docent (2020-21)
Sense Dades


Tipus d'activitats: teòriques i pràctiques
Sense Dades


Professorat (2020-21)
Sense Dades
Enllaços relacionats
Sense Dades


Bibliografia

Alimentació, gastronomia i nutriciò en el camí de la sostenibilitat. Història d`una convergència
Autors:Bernabeu-Mestre, Josep
Edició:Alacant : Publicacions Universitat d`Alacant, 2021.
ISBN:978-84-9717-752-8
Recomanat per: BERNABEU MESTRE, JOSEP
[ Accés al catàleg de la biblioteca universitària ]

Alimentación, gastronomía y nutrición en el camino de la sostenibilidad : historia de una convergencia
Autors:Bernabeu-Mestre, Josep
Edició:Alacant : Universitat d`Alacant, 2021.
ISBN:978-84-9717-753-5
Recomanat per: BERNABEU MESTRE, JOSEP
[ Accés al catàleg de la biblioteca universitària ]
Dates d'exàmens oficials (2020-21)
Informació no disponible en aquests moments.


Instruments i criteris d'avaluació (2020-21)
Sense Dades