UA
   CLAUS PER A UNA ALIMENTACIÓ SANA: ELABORACIÓ, MANIPULACIÓ I CONSERVACIÓ DELS ALIMENTS.    Any acadèmic       Versió PDF.
Codi90996Descripció
Crdts. Teor.4Aprendre a elaborar i combinar els aliments, juntament amb una correcta manipulació i conservació, són la base d'una alimentació sana i segura.
Crdts. Pract.0
A efectes d'intercanvis en programes de mobilitat, la càrrega d'aquesta assignatura equival a 5 ECTS.


Departamentos y Áreas
DepartamentsÀreaCrdts. Teor.Crdts. Pract.Dpto. Respon.Respon. Acta


Estudis en què s'imparteix
Universitat Permanent


Prerequisitos
Sense incompatibles


Incompatibilitats de matricula per continguts equivalents
Sense Dades


Matriculats (2019-20)
Sense Dades


Oferida com a lliure elecció (2019-20)
Sense departament
Consulta Gràfica d'Horari
A efectes d'intercanvis en programes de mobilitat, la càrrega d'aquesta assignatura equival aFeu clic ací


Horari (2019-20)
Sense horari


Grups de matricula (2019-20)
Sense grups


Objectius de l'assignatura / competències (2019-20)
Sense Dades


Continguts teòrics i pràctics (2019-20)
Sense Dades


Enllaç al programa
Sense Dades
Professor/a responsable
Norte Navarro , Aurora Isabel


Metodologia docent (2019-20)
Sense Dades


Tipus d'activitats: teòriques i pràctiques
Sense Dades


Professorat (2019-20)
Sense Dades
Enllaços relacionats
Sense Dades


Bibliografia

Krause. Mahan. Dietoterapia. 15ª edición
Autors:Raymond, J; Morrow, K
Edició:Barcelona : Elsevier, 2021.
ISBN:9788491139379
Recomanat per: NORTE NAVARRO, AURORA ISABEL (*1)
[ Accés al catàleg de la biblioteca universitària ] [ Accés a les edicions anteriors ]

Nutrición y alimentación humana
Autors:MATAIX VERDÚ, Francisco José
Edició:Majadahonda : Ergon, 2009.
ISBN:978-84-8473-664-6 (o.c)
Recomanat per: NORTE NAVARRO, AURORA ISABEL (*1)
[ Accés al catàleg de la biblioteca universitària ] [ Accés a les edicions anteriors ]

Química culinaria : estudio de lo que le sucede a los alimentos antes, durante y después de cocinados
Autors:Coenders, A.
Edició:Zaragoza : Acribia, 2001.
ISBN:978-84-200-0823-3
Recomanat per: NORTE NAVARRO, AURORA ISABEL (*1)
[ Accés al catàleg de la biblioteca universitària ]

Tablas de composición de alimentos : guía de prácticas
Autors:Moreiras, Olga [et al.]
Edició:Madrid : Pirámide.
ISBN:9788436836233
Recomanat per: NORTE NAVARRO, AURORA ISABEL (*1)
[ Accés al catàleg de la biblioteca universitària ] [ Accés a les edicions anteriors ]
(*1) Aquest professor ha recomanat el recurs bibliogràfic a tot l'alumnat de l'assignatura.
Dates d'exàmens oficials (2019-20)
Informació no disponible en aquests moments.


Instruments i criteris d'avaluació (2019-20)
Sense Dades