UA
   FONAMENTS FÍSICS I QUÍMICS DE LA CUINA (AMPLIACIÓ)    Any acadèmic       Versió PDF.
Codi90862Descripció
Crdts. Teor.4La cuina actual té en compte les necessitats de nutrició de l'organisme i la capacitat sensorial de l'ésser humà, a fi que l'alimentació siga més saludable i apetecible. En l'elaboració d'aliments es poden diferenciar processos físics, químics i biològics que estan destinats, no solament a obtenir els nutrients per a la seua absorció per l'organisme, sinó també al desenvolupament de característiques sensorials com a sabor, aroma, etc i l'augment de la seua durada. Mitjançant el coneixement de les bases teòriques d'aquests processos es pot aconseguir millores en les preparacions culinàries, així com entendre les fallades en els resultats i corregir-los.
Crdts. Pract.0
A efectes d'intercanvis en programes de mobilitat, la càrrega d'aquesta assignatura equival a 5 ECTS.


Departamentos y Áreas
DepartamentsÀreaCrdts. Teor.Crdts. Pract.Dpto. Respon.Respon. Acta


Estudis en què s'imparteix
Universitat Permanent


Prerequisitos
Sense incompatibles


Incompatibilitats de matricula per continguts equivalents
Sense Dades


Matriculats (2019-20)
Sense Dades


Oferida com a lliure elecció (2019-20)
Sense departament
Consulta Gràfica d'Horari
A efectes d'intercanvis en programes de mobilitat, la càrrega d'aquesta assignatura equival aFeu clic ací


Horari (2019-20)
Sense horari


Grups de matricula (2019-20)
Sense grups


Objectius de l'assignatura / competències (2019-20)
Sense Dades


Continguts teòrics i pràctics (2019-20)
Sense Dades


Enllaç al programa
Sense Dades
Professor/a responsable
Sense Dades


Metodologia docent (2019-20)
Sense Dades


Tipus d'activitats: teòriques i pràctiques
Sense Dades


Professorat (2019-20)
Sense Dades
Enllaços relacionats
Sense Dades


Bibliografia
No hi ha llibres recomanats en aquesta assignatura per a aquest any acadèmic.
Dates d'exàmens oficials (2019-20)
Informació no disponible en aquests moments.


Instruments i criteris d'avaluació (2019-20)
Sense Dades